Wat is er te zien bij The Wings

MVC The Wings is een club waar met verschillende modelbouw gevlogen wordt. Hieronder een overzicht waar bij ons mee gevlogen wordt.

Vliegtuigen

De meeste leden bij MVC The Wings vliegen met vliegtuigen, Ook als beginnend vlieger leer je vliegen met een vliegtuig, Hierbij zijn er wel verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld Micro vliegtuigen waarbij je op een kleine schaal kennis maakt met de hobby. Ook kun je kiezen voor een groter model en Benzine, Nitro of Elektro Motoren.

Een selectie van Micro Vliegtuigen

Helicopters

Een paar van onze leden vliegen met helicopters. Hiervoor heb je al wel wat ervaring nodig als piloot maar is zeker een leuke tak van deze hobby. Hierbij word bij ons gevlogen met Elektro Heli’s maar dit kan ook met Nitro.

Drone en Race quads

Een onderdeel van de hobby die de laatste tijd steeds in populariteit wint is drone’s en race quads. Hiervan hebben wij nog maar een paar mensen die dit vliegen. Maar de mogelijkheden zijn er genoeg. Er zit wel een enorm verschil in een drone van DJI of een race quad, waarbij je met een race quad meer op het niveau zit van een Heli.